Trendy Home in West-Vlaanderen: uw vakman voor vochtbestrijding zoals het behandelen van vochtige muren

Trendy Home, uw specialist in vochtbestrijding en ventilatie

Kampt u met vochtproblemen in huis? Dan heeft Trendy Home uit Lauwe (Wevelgem) de oplossing voor u. Ons ruim aanbod van vochtbestrijding en waterdichtingswerken maakt komaf met elk vochtprobleem en ventilatieprobleem. Dus hebt u condensatie in uw woning, water in uw kelder? Of opstijgend vocht in huis? Wilt u dat wij uw vochtige muren behandelen? Bel ons meteen en bespaar uzelf hoogoplopende reparatiekosten!

Ervaren specialist in vochtbestrijding en ventilatie

Het natte Belgische klimaat maakt vocht tot de belangrijkste vijand van elk huis of pand. Vochtproblemen zoals insijpelend water, opstijgend vocht, natte muren, condensatie in huis, schimmelvorming enzovoort zorgen voor een onaangenaam klimaat in uw woning en gezond is het natuurlijk ook niet. Uw energiefactuur wordt er trouwens hoger van en het vocht veroorzaakt ook steeds meer schade aan uw woning.

Trendy Home uit Lauwe is de specialist in vochtbestrijding. Onze technische dienst maakt eerst een grondige analyse van de oorzaken van uw vochtprobleem om op basis daarvan de juiste remedie toe te passen en het probleem definitief op te lossen. Wij staan klaar om u te helpen, waar u in België ook woont.

Trendy Home kan met waterdichtingswerken zoals aanpassingen aan de constructie, verbetering van de ventilatie, injecteren van muren, kelder- en geveldichting vochtproblemen en verdere (gezondheids)schade voorkomen. Dankzij onze jarenlange ervaring en secure manier van vochtbestrijding staan wij garant voor een perfecte uitvoering bij u thuis, op uw kantoor of in uw onderneming.

Ook voor ventilatiesystemen moet u bij ons zijn.

Laat uw vochtproblemen aanpakken door Trendy Home en haar waterdichtingswerken en vraag gratis een vrijblijvende diagnose aan!
Wij werken in een grote regio, in geheel West-Vlaanderen en daarbuiten.

Vraag naar meer info